Az IntiBid egy újonnan szabadalmaztatott, WC-re szerelhető intim tisztálkodási eszköz, mellyel korszerű és gazdaságos módon biztosítható az intim higiénia, még a legkisebb toalett helyiségekben is. Nincs szükség fúrásra-faragásra, vagy vízhálózat bevezetésére. Olyan egyszerűen használható, hogy gyerekektől az idősekig, bárki kezelni tudja.
kép

Miért jó választás az IntiBid?

1. Univerzális
Bármely hagyományos WC csészére egyszerűen és könnyen rászerelhető.

2. Mobil megoldás, minimális helyigény
A WC helyiségben nem igényel átalakítást. Mivel a bidé funkció nem a WC ülőkébe kerül beépítésre, még a régi ülőke cseréje sem szükséges.

3. Hálózat független, tartályos megoldás
Nincs szükség plusz vízhálózatra vagy villamos energiára, hiszen a tartályba öntött kellemes szobahőmérsékletű víz biztosítja a mindennapos higiéniát. Az 5 literes tartály 10 öblítési ciklusra elegendő vizet tartalmaz, így azt általában elegendő akár hetente mindössze csak egyszer utántölteni.

4. Plusz védelem gyógyhatású kozmetikumokkal
A tartályos kivitel lehetővé teszi a jótékony hatású intim, gyógynövényes kozmetikumok használatát, mely a tisztító és frissítő hatáson túl enyhíti az aranyeres panaszokat.

5. Intim tisztaság hölgyeknek
Az intim területek tisztasága a hölgyek számára különösen fontos a menstruáció idején vagy a gyermekágyas időszakban. Az IntiBid használata kényelmes megoldást tesz lehetővé a tisztálkodásra, ezáltal gondtalan felüdülést nyújt az amúgy is nehéz napokon.

6. Egyszerű használat
Az IntiBid használata minden korosztály számára egyszerű és kényelmes, gyerekektől az idősekig. A szabadalmaztatott víztovábbítási rendszer rendkívül hosszú élettartamot biztosít, meghibásodás- és karbantartásmentesen működik.

7. Könnyű beüzemelés
Beszerelése sem szakipari munkát, sem műszaki érzéket nem igényel, saját kezűleg percek alatt, könnyedén beüzemelhető.

8. Nagyfokú vegyszerállóság
A toalett tisztántartása elengedhetetlen a mindennapi higiéniához. Az IntiBid nem kényes a vegyszerekre, olyan vegyszerálló anyagból készült, ami lehetővé teszi a mindennapos tisztítást, súrolást, fertőtlenítést úgy, hogy az anyag eközben sérülésmentes marad.

Kiknek ajánljuk?

Társasházakban, panelépületekben lakóknak
A kisméretű WC helyiségeknél esély sincs egy esetleges bidé kiépítésére. Az IntiBid nem igényel plusz helyet, még a legkisebb WC-k esetén is könnyedén használható.

Panzióknak, szállodáknak
Minimális befektetéssel bármely szállodai fürdőszobában plusz komfort szolgáltatás nyújtható a vendégek számára.

Igényes hölgyeknek
Egyszerű és diszkrét megoldás az intim tisztálkodásra, ezért hölgyek számára kifejezetten előnyös és ajánlott, különösen a menstruációs napokban, vagy a gyermekágyas időszakban.

Aranyeres és egyéb végbélpanaszok esetén
Különböző végbélpanaszok esetén kiemelt figyelmet kell fordítani a végbéltájék tisztántartására. Ennek kényelmes és fájdalommentes formáját az IntiBid maximálisan biztosítja.

Idősek, mozgáskorlátozottak számára
Idős emberek, mozgáskorlátozottak számára lehetővé teszi a mindennapos higiénikus tisztálkodást, amit egyedül, plusz segítség bevonása nélkül, maguk is elvégezhetnek.

Egyedülálló plusz védelem csak az IntiBidnél

Az IntiBid egy olyan tisztálkodási eszköz, mely tartályos kivitelben készült. Ez azt jelenti, hogy nem a hálózatból éppen átfolyó víz végzi a tisztítást, hanem a tároló tartályból távozó vízsugár. Ennek köszönhetően lehetőség van arra, hogy a tartályban levő vízbe jótékony hatású, gyógynövényes készítmény kerüljön, ami kedvező hatással van a szervezetre. Ez egy olyan egyedülálló megoldás, amely sem a különálló bidéknél, sem más bidés kiegészítőknél nem valósítható meg.

IntiBid – megéri az árát

Az IntiBid használatával drasztikusan, akár 80%-kal is csökkenhet a WC papír felhasználása. A termék ára kb. egy év után megtérül, így az egyszeri beruházás hamar hasznot hoz. Ezen felül, mivel enyhülnek az aranyeres, végbéltáji panaszok, kevesebbet kell költeni a kezelésre szánt készítményekre.

Rendelje meg még ma, és a mindennapos intim higiéniával
megóvhatja az Ön és családja egészségét!

Ügyfélszolgálat

06 20 468 4243

06 20 INTIBID