Napjainkban az aranyér már népbetegségnek számít.

Az 50 éves korosztálynak már szinte a fele aranyeres problémákkal küzd. Az aranyér megfelelő kezelése mellett a megelőzés ma fontosabb, mint valaha.

 

Az aranyér kialakulásának megelőzése

Magas rosttartalmú ételek fogyasztása, a széklet rendezés érdekében.

Megfelelő folyadék bevitel, kb. 2 liter naponta.

Mozgásszegény életmód felszámolása.

Helyes intim higiénés szokások elsajátítása.

Az IntiBid intim tisztálkodási eszköz ez utóbbiban, azaz a mindennapi higiéniában nyújt nagy segítséget. Forradalmian új megoldás, mely plusz bidé funkcióval látja el a WC-t. Mindenki számára elérhető, hiszen univerzális kialakítása miatt minden WC csészére rászerelhető. Használata olyan egyszerű, hogy a gyerekektől az idősekig, bárki segítség nélkül használni tudja.

Miért nagy segítség az IntiBid aranyér esetén?

WC papír helyett víz
Aranyeres megbetegedések esetén a WC papír nem jó megoldás a székelés utáni tisztálkodásra, hiszen a dörzsölés felsértheti az amúgy is gyulladt bőrt, sőt fertőzésekhez vezethet. WC papír helyett javasolt inkább a vízzel történő öblítés, ami kíméletes a végbéltáji problémák kezelésére.

Fájdalommentes tisztítás
Aranyér esetén a székelés fájdalmas lehet, azonban a végbéltájék tisztántartás mindennél fontosabb. A vizes öblítés fájdalommentes tisztítást és tökéletes intim higiéniát tesz lehetővé, így kíméli és védi az altestet.

Csökkenő panaszok, csökkenő kiadások
A végbéltájék rendszeres és helyes tisztántartásával komoly lépéseket tehetünk az aranyeres panaszok kialakulásával és kiújulásával szemben. Nem utolsó sorban pénztárca-barát megoldás is, hiszen a megelőzéssel komoly megtakarítás érhető el.

Tudjon meg többet az IntiBid-ről itt >>

Ügyfélszolgálat

06 20 468 4243

06 20 INTIBID