Az intim higiénia a nemi szervek tisztántartását jelenti.

Ez a nőknél fokozott figyelmet igényel, hiszen igen gyakoriak a bakteriális, gombás fertőzések, melyek megfelelő intim higiéniával a leggyakrabban elkerülhetők.

Szakemberek egybehangzó véleménye szerint a tisztálkodásra a legmegfelelőbb a langyos víz. Sokszor előfordul, hogy egyes nők túlzásba viszik az intim tisztálkodást, és illatosított törlőkendőkkel, tusfürdőkkel, vagy intim spray-kel tulajdonképpen többet ártanak, mint használnak.

Jó tudni, hogy az illat-, és adalékanyagok a jótékony normál baktérium flórát károsíthatják, és irritáló, allergizáló hatásúak lehetnek. Ha az egészséges flóra sérül, az teret enged a kórokozók elszaporodásának, ami sokszor gyulladáshoz, fertőzéshez vezethet.

Mindez elkerülhető egy olyan forradalmian új intim tisztálkodási eszközzel, amilyen az IntiBid!

Jó közérzet mindennap

A megfelelő intim mosakodás hozzájárul a mindennapos jó közérzethez, ami pedig hatással van a hétköznapokra is. Jó közérzet nélkül egy nőnek nehéz helytállni a munkahelyén, vagy a családban.

Az IntiBid intim bidé kiegészítő könnyű beszerelése és egyszerű használata olyan megnyerő, hogy már az első nap leveszi a hölgyeket a lábukról. Ráadásul a mindennapos intim felfrissüléssel a szürke hétköznapok is jó közérzetben telhetnek.

Menstruáció alatt is frissen

A menstruációs váladék vért is tartalmaz, ezért a kórokozók elszaporodása sajnos gyorsan bekövetkezhet. Ráadásul a menses alatt kissé nyílik a méhszáj, hogy a váladék könnyen távozhasson a szervezetből, így még nagyobb a veszély a fertőzésekre.

A nehéz napokban javasolt a napi többszöri vízzel történő tisztítás, amire az IntiBid tökéletes és extra kényelmes megoldást biztosít, hiszen mindez a toalettben, külön öltözés-vetkőzés, zuhanyozás nélkül is könnyűszerrel elvégezhető.

Gyermekágyas időszakban is kiegyensúlyozottan

A gyermekágyas időszak komoly fizikai fájdalmakkal és lelki terhekkel járhat, a szervezet regenerálódása általában 6 hétig, vagy még tovább is eltarthat. Ilyenkor jól jön bármilyen segítség, ami enyhítheti a panaszokat, és egy kis felüdülést hozhat.

Az IntiBid kényelmes és fájdalommentes intim tisztálkodást tesz lehetővé a gyermekágyas időszakban, megkönnyítve ezzel az igen csak kimerült anyukák mindennapjait.

Tudjon meg többet az IntiBidről itt >>

Ügyfélszolgálat

06 20 468 4243

06 20 INTIBID